Erdemes maxtor m3 kulso merevlemezt venni? Es ha igen mennyire megbizhato?
Megéri. Usb 3.0-s, sebesség nagyjából a legjobb elérhető.
Nekem egy maxtor külső merevlemezem van már kb 5-6 éve, eddig még semmi bajom nem volt vele, hdsentinel szerint 70%-os health-en van, pedig párszor már leejtettem.
A Maxtort pár évvel ezelőtt felvásárolta Seagate.
Az olcsó külső merevlemezeiket forgalmazzák Maxtor márkanév alatt.
A célnak megfelel.
Én külön vennék külső házat és merevlemezt, az ilyen egybeépített instant megoldásoktól tartózkodom, lehet hogy adnak hozzájuk ingyenes backup programot meg még nem tudom mit, de ha gond van, a mentés nehezebb. Itt is olvastam, hogy a merevlemez és a ház közti kapcsolat valahogy meghibásodott ilyen eszköz esetén. Ha simán megveszed a házat és merevlemezt, egyszerű dolgod van: ház meghibásodása esetén merevlemezt simán kiveszed belőle. Ha instant, egybeeéített megoldásokról van szó, nem tudom miként rakják bele, szétszedhető -e.
Másrészt drágábbak is lehetnek ezek a házzal egybeépített merevlemezek. Régebben néztem arukereso-n és nekem úgy tűnt hogy sokkal olcsóbban jövök ki ha külön megbeszem mindkettőt. Jaa, HDD meghibásodás esetén, vagy ha úgy gondolom, hogy új kell, ilyen megoldás esetén csak HDD-t kell vennem, simán cserélhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!