Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Erdemes maxtor m3 kulso...

Kerdezzfelelek11 kérdése:

Erdemes maxtor m3 kulso merevlemezt venni? Es ha igen mennyire megbizhato?

Figyelt kérdés
2019. jún. 16. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Megéri. Usb 3.0-s, sebesség nagyjából a legjobb elérhető.

Nekem egy maxtor külső merevlemezem van már kb 5-6 éve, eddig még semmi bajom nem volt vele, hdsentinel szerint 70%-os health-en van, pedig párszor már leejtettem.

2019. jún. 16. 15:51
 2/3 anonim ***** válasza:

A Maxtort pár évvel ezelőtt felvásárolta Seagate.

Az olcsó külső merevlemezeiket forgalmazzák Maxtor márkanév alatt.

A célnak megfelel.

2019. jún. 16. 15:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Én külön vennék külső házat és merevlemezt, az ilyen egybeépített instant megoldásoktól tartózkodom, lehet hogy adnak hozzájuk ingyenes backup programot meg még nem tudom mit, de ha gond van, a mentés nehezebb. Itt is olvastam, hogy a merevlemez és a ház közti kapcsolat valahogy meghibásodott ilyen eszköz esetén. Ha simán megveszed a házat és merevlemezt, egyszerű dolgod van: ház meghibásodása esetén merevlemezt simán kiveszed belőle. Ha instant, egybeeéített megoldásokról van szó, nem tudom miként rakják bele, szétszedhető -e.

Másrészt drágábbak is lehetnek ezek a házzal egybeépített merevlemezek. Régebben néztem arukereso-n és nekem úgy tűnt hogy sokkal olcsóbban jövök ki ha külön megbeszem mindkettőt. Jaa, HDD meghibásodás esetén, vagy ha úgy gondolom, hogy új kell, ilyen megoldás esetén csak HDD-t kell vennem, simán cserélhetem.

2019. jún. 16. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!