Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok ajánlani néhány...

Tudnátok ajánlani néhány megbízható, gyors és halk (! ) 2TB-os merevlemezt?

Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 17:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Most akkor gyors vagy halk?

Mert ha gyors kell, akkor WD Black, de ha nagyon halk akkor WD Green, de ez nem olyan gyors.

2015. máj. 3. 17:15
 2/16 A kérdező kommentje:

Igen és igen :)

Jelenleg egy Red-em van, ennél gyorsabbat szeretnék, hasonló hangerővel.

2015. máj. 3. 17:24
 3/16 anonim ***** válasza:
A merevlemez zaját, már egy rendszerhűtő is elnyomja.........
2015. máj. 3. 17:54
 4/16 A kérdező kommentje:
Tévedés. A gépemben a WD Red a leghangosabb. A hűtőket egyáltalán nem lehet hallani.
2015. máj. 3. 18:11
 5/16 anonim ***** válasza:
Nálam is a vinyók a leghangosabbak. Ha lehúzom a HDD-ket és csak az SSD-t hagyom menni, akkor szinte hangtalan lesz a gép.
2015. máj. 3. 18:35
 6/16 anonim ***** válasza:

4-5.

Nekem pedig a videokártya vagy az inteles alap processzorhűtő a leghangosabb, és egyik se hangos. :P

Sőt, talán még a táp ventije is hangosabb... esetleg ha közel rakom a fülemet, de mire elér hozzám a hang, már hallani se lehet.

2015. máj. 3. 18:37
 7/16 A kérdező kommentje:
Szuperjó, hogy sokunknak nagyon halk a gépe, de akkor hogy is van ez a vinyó dolog? :D Milyet érdemes venni, ha a kérdésben lévő szempontok mind fontosak?
2015. máj. 3. 18:40
 8/16 anonim ***** válasza:

Semmilyet, mivel nem létezik olyan, hogy gyors és halk is egyszerre.

Gyors kell? Western Digital BLACK

Halk? Western Digital Green

Ez a két ellentét.

2015. máj. 3. 18:57
 9/16 Gábor_79 ***** válasza:

Én most akarok venni egy ilyen Seagate-et [link] A rendeltetési helye kb, mint WD-nél a Purple (ebből van 2). Kamerás felügyeleti rendszerekbe 24 órás folyamatos használatra, csak ez nem 5900 RPM-es hanem 7200-as. (ottani leírással ellentétben) Egyéb pozitív tulajdonságát is találtam, mint az 1 millió óra hibamentes üzem ? Leírva kicsit furcsának tűnik "Mean Time Between Failures" erre értettem. [link]

Egy értékelést találtam, miszerint halk és gyors. [link]

2015. máj. 3. 19:44
 10/16 A kérdező kommentje:
És az arany középút? :) Akár más márka is érdekelne.
2015. máj. 3. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!