Tönkremehet a pendrive ha csak kihúzom a Tv-ből?
Figyelt kérdés
Adott egy 32Gb-os Kingston pendrive. Sorozatok részeit másoltam rá és arról néztem Tv-n. Eleinte azt tapasztaltam hogy sérülnek a fájlok a telepítés során és nem tudja lejátszani sem a Tv sem a Pc. Ma már ott tartok hogy felismeri a Pc hogy bedugtam de se megnyitni sem formázni, igazából semmit nem tudok vele csinálni szóval nagy valószínűséggel tönkrement. A Pc-ről mindig eltávolítottam a kihúzás előtt de a Tv-ről nem lehet max ha kikapcsolom a készüléket. Okozhatja a hibát a Tv-ből kihúzás?2019. jún. 11. 22:25
2/4 anonim válasza:
Ha nem ír a pen -re nem lehetne.
De lehet hogy tárolónak használja a TV.
Nekem is mindig csinál rá pár rejtet fájlt, amibe rögzíti az utolsó állapotot. (pl. hol hagytam abba a filmet)
Sajnos ha írás közben húzod ki, akkor okozhat adatvesztést.
Esetleg megpróbálhatod NTFS -el, az kicsit lassabb, de biztonságosabb.
3/4 A kérdező kommentje:
De nem adatvesztés a probléma hanem hogy használhatatlanná vált a pendrive. Csak azért kérdeztem hogy a másikkal ne járjak így. Egyébként NTFS volt.
2019. jún. 12. 15:23
4/4 anonim válasza:
Használhatatlanná nem válhat miatta, csak logikai hibát okozhat, ha nem leválasztod, hanem működés közben kihúzod, és épp fájl struktúrát frissíti. De legrosszabb esetben ilyenkor egy gyors formázás és újra használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!