Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legolcsóbb alaplap...

Melyik a legolcsóbb alaplap amelyik támogatja a ryzen processzorokat?

Figyelt kérdés

2019. jún. 11. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:
2019. jún. 11. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:
A320 asok mind 13 ezertol
2019. jún. 11. 18:49
 3/3 foreigner ***** válasza:

Nem feltétlenül a legolcsóbb a legjobb választás, nem mindegy hogy milyen chipset van benne, mennyi ram foglalat, m2 ssd csati van vagy nincs.. hiába olcsóbb egy A320 as, olyat pont nem vennék, min b350 (nekem is ilyen van). Szerintem nagyobb előnnyel jár egy 4 ram foglalatos, m2 es foglalattal rendelkező alaplapot venni egy kicsivel drágábban, mint egy kicsivel olcsóbb, de kevésbé használható A320 ast. Tehát a kérdésedre az első válaszoló megadta a választ, ez a legolcsóbb jelenleg:

[link]

Viszont ha rá tudsz szánni egy kicsivel többet én valami ilyesmit ajánlanék: [link]

De amúgy sokat nyomna a latba ha leírnád mekkora összeg áll rendelkezésedre, és mire szeretnéd használni a gépet. Mert pl egy netezős gépnek ami az ősöké lesz mindegy milyen alaplap kerül bele, de ha saját magadnak lesz, szerintem jobban jársz ha olyan megoldásra törekszel ami később megtérül, pl most csak 4gb ramot veszel bele, ha jövőben lesz egy kis pénzed akkor még 4 et, és így 16 gb ot össze lehet hozni, ami már mindenre elég lesz, de nem kell egyszerre kiadnod ennyit, vagy a későbbiekben rájössz hogy hú bakker, egy m2 es ssd akár 5x gyorsabb is lehet mint egy sima, veszek bele egy olyat...

2019. jún. 16. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!