Mit tegyek ebben az esetben? (A többi lent).
Figyelt kérdés
Pendrive-ra másoláskor ezt a hibaüzenetet kaptam: 0x80070570. Az internetet található útmutatásoknak megfelelően elindítottam a Hibaellenőrzés. Azonban ez már több, mint 24 órája "Vizsgál és javít".
Gondolom ez nem normális. Mit tehetek?
2019. jún. 6. 08:00
11/15 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy nincs nagy tapasztalatom ezen a téren, de rendeltem már máskor is e-bay-ről, illetve nővérem is, pendrive-ot is, mást is, eddig nem volt probléma. Az eladónak pedig jó értékelése van. Az meg hogy olcsó, gondoltam azért van, mert Kínából jött. Ez van. Majd megnézem a linket, ha lesz rá időm, köszönöm.
2019. jún. 7. 09:50
12/15 anonim válasza:
Nem az hogy olcso hanem hogy rendes 128gigas pendrive is alig letezik... 1 terrabajtos van de az minimum 100-200 ezer forint ebbol csak a hulye nem jon ra hogy atverték.. es igen ebayen elterjedt ez a kamu pendrive. Nem az hogy kinai hanem hogy eleve kamu az egesz.
13/15 anonim válasza:
Windows telepiteshez meg eleg egy 8-16 gigas kingston pendrive is amit olcson beszerezhetsz arukereso.hu n
14/15 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nincs sok tapasztalatom ezen a téren, ennyi az egész. Ettől még nem kell rögtön hülyézni.
2019. jún. 7. 10:18
15/15 A kérdező kommentje:
Visszakaptam a pénzemet és még a pendrive-ot sem kell vissza küldenem. A tényleges kapacitása pedig 29GB.
2019. jún. 9. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!