Lehet-e probléma rövid/hosszú távon ha egy laptophoz nem a hozzá való töltőt használjuk? * magasabb Amperszámút * kisebb Amperszámút * magasabb Voltszámút * kisebb Voltszámút És ha lehet probléma milyen?
Figyelt kérdés
Nem vagyok profi a témában, annyit tudok, legalábbis olvastam, hogy a magasabb Voltszámú elvileg nem baj.
És még annyi, hogy akkumulátor nélküli laptopokról van szó, és aksi nélkül is maradnak.
Mivel több régi laptopról van szó, ezért érdekelne mind a 4 eshetőség, mert töltőket kell vásárolnom hozzá és nem biztos, hogy találok azonos Volt és Amper számút az adott márkához reális áron.
Köszönöm előre is annak aki tud segíteni!
2019. jún. 4. 14:46
11/12 Szirty válasza:
Komoly tévedésen alapul az amit írsz!
12/12 Shaddark válasza:
Elméletileg neked van igazad és én tévedek, ez tényleg így van.
Gyakorlatilag meg sok mindent láttam már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!