Leolvadt ram slot?
Sziasztok.
Tegnapi nap láttam hogy kisebb karcok,foltok dudorok látszóttak a ram oldalán.
Nem is foglalkoztam vele aznap,viszont ma mint kiderült szószerint olvadt a ram és belül a slot.
Először erőss égett ragasztó szagott éreztem a szobába,nemtudtam mire véljem,benéztem a gépbe és a ram felső része olvadt gőzölt,(az rgb része is elvolt kicsit folyva)rögtön gépet áramtalanitottam,20perc után is forró volt,de sikerült kihúznom a slotbol eléggé nehezen,és szétvolt olvadva folyva minden magába a slotba
.Nemtudtam szavakkal leirni mennyire megvoltam ijedve.Hála az égnek másnak nem lett baja.
Kérdésem hogy mi okozhatta ezt az egészet és hogy lehetett ennyire felforrósodva valami,hogy nem kapcsolta le magát a gép?
Köszi a válszokat előre.
Oh értem,ezt nem tudtam.
Köszi az infót!
#3 Köszi a választ,sajnos nem egy olcsó kínai ramról van szó. :(
#4 Uh,sajnállak. :( Hála az égnek a procimmal nem lett gond,és csak egy ramom bánta az egészet,a többi még él.
Hétfőn mindenképp beviszem és átnézetem,addig be se kapcsolom köszi.:)
Utolsó
Corsair Vengeance 4x8gb 3200mhz.
És csak az egyik szállt el(elvileg).
Ui
Azt nemtudom hogy befolyásolta e az op. rendszert mert házon kívűl voltam,szerintem épp abban a szent pillanatban értem haza amikor történt a dolog.
A hűtésem tökéletes,mindig szépen átkeringett mindenhol a levegő.
De igazából bármi megtörténhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!