1/7 anonim válasza:
Videokártya foglalatok. Az elsőt bányászgépekben láttam, a második pedig 90 fokkal elforgatja az alaplapi pci-e csatlakozót.
2/7 A kérdező kommentje:
2019. ápr. 6. 14:48
3/7 anonim válasza:
Nem lesz jó!
Ahoz ez kell neked: [link]
4/7 anonim válasza:
Viszont ha olyan házad van,amit linkeltél,akkor felesleges,mert a vga és a ház plexije között alig 1 cm rés marad és felforr a vga-d,mert nem tud rendesen levegőt szívni. Én már teszteltem...
5/7 A kérdező kommentje:
oh rendben még 1 kérdésem lenne mennyire tesz "jót" hogy a kibocsátott meleg levegőt a videó kártya konkrétan saját maga elé fúja? vagy van egy kis távolság a videó kártya és az üveg fal között?
2019. ápr. 6. 14:54
6/7 A kérdező kommentje:
*előbb megválaszoltad mint hogy megkérdeztem volna .xD utólag olvastam*
2019. ápr. 6. 15:01
7/7 anonim válasza:
A Thermaltake View 27 ház csak jól néz ki de ha állítva akarod használni a vga-t,arra teljesen alkalmatlan. Pláne,ha 2,vagy 2,5 slotos a vga-d,akkor szinte hozzáér majd az oldalához. Csak úgy tudod majd használni,hogyha nem teszed fel a ház oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!