Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop márka/modell gamere...

Laptop márka/modell gamere 350 ezer környékén?

Figyelt kérdés
Jelenleg Asus, Lenovo, HP, Dell környékén vacillálok. Viszont Asusról pont ismerősi és saját rossz véleményem van. Pl. usb csatlakozók kb 2 év, enyémé és páromé is mind sza**kodik. Nem tudom a ilyen hibák mennyire jellemzőek. :/ HP-nál rossz hűtésről olvastam. Lenovonál rossz szervizről.
2019. jún. 1. 21:00
 1/5 anonim válasza:
Nekem Asus laptopom van de még nem romlott el pedig rendszeresen használom, az elromlása vagy meghibásodása éppenséggel meglehet a helytelen vagy keményebb használattol. Én mindenképpen az Asus-t ajánlom. De mindenféleképpen pc-t vegyél és ne laptopot mivel többet kapsz a pénzedért :D. Mivel én laptopot vettem 150 ért kb és ez nagyon már semmire se jó, de nemrég összeraktam a neten egy sokkal jobb pc-t 150 ért ami pl a PUBG-t 60 fps-el vinné, ez a laptop ami nekem van az meg a cs:go-t is alig viszi :D.
2019. jún. 1. 21:15
 2/5 anonim válasza:
Az előzőhöz még hozzáfűzés képpen ha nem értesz ehez annyira akkor kérj meg egy hozzáértő ismerősödet vagy egy informatikust hogy tegyen össze neked 350k ért egy gamer gépet :D
2019. jún. 1. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
33%
Asussal csak jó tapasztalatom van. Garancia felejtős bármilyen márkánál, félmilliós hp noti garanciális ügyintézése lehetetlen, kamu vezetékes telefonszámot lehet hívogatni, senki nem veszi fel, üzenetre, emailre nem is reagálnak. Dell ugyanez volt 2 éve.
2019. jún. 2. 01:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Dell G5 messze a legjobb. Második az Acer Predator.
2019. jún. 3. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Acer Predator, Asus ROG (nem TUF sz*rok!), Lenovo Legion. Ennyi. Se MSI se más. Dell-nek csak az Alienware termékei jók.
2019. nov. 7. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!