Melyik választás volna a jobb?
GIGABYTE Geforce RTX 2060 AORUS XTREME 6GB GDDR6 (GV-N2060AORUS X-6GC) Videokártya
ASUS GeForce RTX 2060 ROG STRIX OC 6GB GDDR6 (ROG-STRIX-RTX2060-O6G-GAMING) Videokártya

árban Gigabyte
teljesítményben Asus

Én nagyot csalódtam a Gigabyte-ben. Vettem egy 1080 g1 gaminget és egy X470 giga lapot. Nem tudom használni az RGB Fusion-t mert legyilkolja a kártya ledjét ha feltelepítem. Így nem is tudom állítgatni az alaplapi rgb csatlakozókat, csak alapszínekre a biosban :(
Persze most sokan röhöghetnek rajtam hogy RGB minek az, de én akartam, és ha egy gyártó 2 terméke nem tud egymással működni, az tiszta siralom.
Nekem biztos Rog Strix lenne most a választásom, tudom hogy az (is) túlárazott, de ott ekkora fail nem fordul elő.

Tkp mindegy.
Én mondjuk valószínűleg 20k-val olcsóbban egy MSI Ventust választanék, oszt cső.

# 5
Nem, redditen is megkérdeztem, és linkeltek pár topikot pont erről. A 1080 G1 Gaming egyszerűen összeakad az RGB Fusion-al, mindeközben egy 1050Ti G1 teljesen jó.
A pascal szériára még nem írták rá hogy RGB Fusion, csak RGB vagy valami ilyesmi. De ki gondolta volna...
Külön-külön tökéletesen működnek. Jobban jártam volna egy rtx-el, csakhát éppen még nem jöttek ki, a nyarat meg nem akartam gép nélkül tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!