Mennyire jo ötlet egy 240-es ssd-t ketté particionálni a felrakni rá a win7-et is és a win8-at is?
1. ennek hol tudok utánaolvasni, hogyan kell megcsinálni?
3. a HDD-t tévedésből írtam be, ahogy a paramétereket másoltam, az már ki van cserélve egy SSD-re. Ugyanakkor akkoriban volt SSD gondom, belassult, jobban mint egy HDD. Pl. olyanokat művelt, hogy átírt scriptet elmentettem s futtattam s nem értettem miért áll fenn ugyanaz a hiba azt meg végkép nem hogy később mitől múlt el a hiba magától. Majd mikor átneveztem, kiderült, hogy az új nevű script mentés után csak kb. 10 (!!!) másodperccel később jelent meg a fájlok között s az volt a gond, hogy először a régit futtattam. Beadtam garancia érvényesítésre s visszaadták az árát mert már nem volt az a típus s vehettem belőle egy dupla akkora 240-es garanciális ssd-t úgyhogy én csak jól jártam vele, de fel se merült bennem, hogy ehhez a hibához lehet köze a virtuális windowsnak, végig azt hittem, hogy az a RAM-ban fut és nincs köze a belassult SSD-hez.
Mit hogyan kell megcisnálni?
Egy virtualboxot nagyjából ok-ok-next-finish feltelepíteni.
VirtualBoxban egy varázsló segít a virtuális hardver létrehozásában. (hogy mennyi RAMot, CPUt, stb adsz neki, az rajtad áll. Értelemszeráen ha több RAMot kap, goyrsabb lehet a virtu gép és lassab a valós)
A hardveres támogatás hogy aktív-e azt kijelzi a VirtualBox is aluls at VT vagy VX ikonnal ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!