Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért lassú a gaming laptopom?

Miért lassú a gaming laptopom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan fél évvel ezelőtt vásároltam egy Lenovo Legion Y520-as laptopot, I7-7700HQ, 2.8Ghz-es processzorral, Nvidia 1060 Max-Q Design 6GB-os videókártyával, 8GB rammal,tehát mondhatni egy laptopkhoz képest jó configgal. Viszont, mikor nézem példának okáért az Assasin's Creed Origins benchmarkokat ugyanilyen configgal a neten, very highon 50-60 fps közt van a teljesítmény, nekem pedig low grafikán fut szánalmas 20 fpsekkel. Mi lehet a probléma? Azt még hozzá kell tennem, a windows (10) nem eredeti, nem tudom ez befolyásol-e valamit. Kérem, valami hozzáértő személyiség segítsen, mert egészen kiakasztó, hogy ilyen b*szadéklassú a gép.

2019. máj. 27. 13:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szóval a probléma megoldódott, semmi gond, a "Gamer" laptop úgy viszi a játékokat mint az ördög ?

Jól foglaltam össze a konklúziót ? ? Én kérek elnézést ha tévedek. :D

2019. máj. 31. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!