Most olvastam, Windows 10 az AMD Ryzen processzorú gépekre nem megy fel. Tehát ha én tiszta telepítéssel teszem fel egy ilyen gépre, bebukom?
Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 09:57
1/7 anonim válasza:
Hülyeség.Nekem is Ryzen van mégis simán felment a win 10.
5/7 Koplárovics Béci válasza:
A cikk szerint nem az van, hogy a Windows 10 nem telepíthető a Ryzen processzoros gépekre, hanem az, hogy az új frissítés nem (mindig) települ. Ezen felül a cikkben is leírják, hogy ha nem települ, akkor mi a teendő.
Azaz ha telepíted és nem megy az olyan telepítő, amiben a legutolsó frissítés is benne van, akkor telepítesz egy régebbit, telepíted a megfelelő drivert, és utána frissíteni is tudod. Bár arról nem szól a hír amúgy, hogy az olyan telepítők egyáltalán ne működnének, amikbe már integrálva van a legújabb frissítés is.
6/7 anonim válasza:
Kérdező kétlem, hogy neked bármilyen RAIDbe lennének kötve a meghajtóid.
7/7 anonim válasza:
Mondhatnám így jár aki az Origóról tájékozódik. Pláne, aki csak a címet olvassa el vagy nem érti mi van a szövegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!