MSI X299 RAIDER ebbe az alaplapba milyen processzort vennétek?
2019. máj. 22. 16:35
1/8 anonim válasza:
Ha ez a lap kell gondolom munkára kell: Intel Core i9-7920X 12-Core 2.9GHz LGA2066 Processzor 270.000 FT
2/8 anonim válasza:
ha kevés ez a mag is akkor pedig 16 magos intelt de ott már az ár duplázódik.
3/8 anonim válasza:
Jelenlegi árakkal én is a 7920X-nél kezdeném a nézelődést, bár ha még nincs meg az alaplap vagy el tudod adni hardverarón akkor elgondolkoznék egy TR 1950X + alaplap kombón is. Te tudod a munkafolyataidnak melyik a jobb, illetve milyen megtérülési idővel számolsz.
4/8 A kérdező kommentje:
Még nincs meg, viszont akkor meg az a kérdés, hogy ahhoz milyen alaplapot javasolsz?
2019. máj. 22. 18:17
5/8 MGéza válasza:
Munkára inkább TR4 socketes lapot vennék. Az AMD Threadripper procik jobb árban mennek.
6/8 MGéza válasza:
Az i9 árán, mit árán, már olcsóbban ilyet kapsz:
7/8 A kérdező kommentje:
és ez utóbbihoz mit javasolsz alaplapnak?
2019. máj. 22. 18:40
8/8 anonim válasza:
ha játszik amd is akkor én is azt ajánlom: ASRock X399 Taichi szerintem a legjobb lap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!