1150-es socketes alaplapba milyen jelenleg is forgalomban lévő processzort vásároljak World of Warcraft 10-es grafikai beállítás maxos eléréséhez?
Szeretném full hdban játszani a wowot bármiféle akadás, fps drop mentesen. Milyen upgradet javasolnátok (mostani buildem alább) Nem szeretnék teljesen megválni jelenlegi gépemtől, úgy gomdolom, hogy csak a processzort kellene cserélnem, de amit eddig kinéztem i7 4790k proci már nincs forgalomban, ehelyett keresek valami más alternatívát, de ahogy néztem 1150-et már nem igazán forgalmaznak. Érdemes lenne új alaplapra is beruháznom mindenképpen? Jövő szempontjából lényegtelen, csak ezt a játékot játszom és semmi mást (ps4-em van). Jelenleg 7-esen játszom, mert ez az a beállítás ahol 90%-ban minden környezetben megvan a 60 fps.
msi gaming 5 alaplap
msi gtx 970 4gb vga
i5 4590 3.3ghz proci
kingtson hyperx fury ddr3 1600 mhz 2x4GB
256 GB ssd
Az a helyzet, hogy a grafikai beállítások pont a videokártyát terhelik.
Egyébként pedig hardveraprót tudom ajánlani 1150-es processzorokhoz, de fogadni mernék, hogy nálad nem az fogy el.
Mielőtt bármilyen költségbe vered magad, én is a monitorozást tudom javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!