Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha lemezt rakok be a meghajtób...

Ha lemezt rakok be a meghajtóba, a számítógép nem érzékeli, így nem tudok lejátszani semmit. Hogy oldhatnám ezt meg?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen lemezről van szó, de ha semmilyet nem ismer fel a gép, akkor rossz a meghajtó. Egy csere megoldja a problémát.
2010. júl. 7. 11:18
 2/7 A kérdező kommentje:
csak DVD-t nem játszik le, pedig már kétszer is kicserélték a meghajtót.
2010. júl. 7. 11:25
 3/7 anonim ***** válasza:
És milyen program van beállítva a DVD lejátszásához?
2010. júl. 7. 11:27
 4/7 A kérdező kommentje:
windows media player de próbáltam már megnyitni sokfélével és mindegyiknél azt írja ki hoyg nem található lemez a meghajtóban.
2010. júl. 7. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a szervízben csak átvertek, és nem is cserélrék ki. Vagy direkt szivatnak. Velem 1* azt akarták eljátszani hogy 3,000 Ft-ért újrarakják a gépet, de úgy hogy 1 hónap múlva lejár. Magyarul egy ingyenes próbalicenszes XP-t akartak rámsózni.
2010. júl. 7. 12:18
 6/7 A kérdező kommentje:
windows media player de próbáltam már megnyitni sokfélével és mindegyiknél azt írja ki hoyg nem található lemez a meghajtóban
2010. júl. 7. 12:20
 7/7 Oberle Gábor ***** válasza:
Van valami egyáltalán a lemezen, amit beraksz? A másik, amit ellenőrizni kéne, hogy a meghajtód egyáltalán tudja-e olvasni azt a DVD típust (pl. kétrétegű, double layeres lemez). Az is lehet, hogy csak CD-t tud olvasni, mert csak egy CD olvasó. Még egy ötlet: tisztítsd meg a lemez felületét, ha poros vagy zsíros, ujjlenyomatos.
2010. júl. 7. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!