Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen Tv-Tunert vegyek,...

Milyen Tv-Tunert vegyek, mindegy hogy milyen a számítógép elfogadja?

Figyelt kérdés

Bocsi ha baromságot kérdezek de most veszek először.

A gép :

Alaplap Asrock P5B-DE

Proci:Inter Core 2 Quad

Videókari:ATI Radeon HD 2600 PRO

2011. nov. 15. 23:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Előfordul hogy nem kompatibilis az alaplappal némelyik.De mennyit akarsz költeni rá? Ugyanis van külső TV tuner aminél nincs kompatibilitási probléma, és nem muszály a PC-nek se menni mert a monitorral is megy.
2011. nov. 16. 00:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem a monitor nem tudja kezelni,akkor a PC jöhet számításba
2011. nov. 16. 00:15
 3/6 A kérdező kommentje:
A Alcor DTV HS DVB-T vevő jó? mi kell hozzá.Szobaantenna vagy mi? :) Az a lényeg hogy az M1.Tv2, és az RTL-ről vegyek fel adást lehetőleg jó képminőségben és kb 720x576-os vagy akár nagyobb felbontásban is.De nem full hd meg 720p 108p felbontásban mert ahhoz végképp nem értek.
2011. nov. 16. 00:17
 4/6 A kérdező kommentje:
A Tv-Tunert elég bedugni az előlapi USB-csatlakozóra és kész?:) FUll hülye vagyok ehhez hogy mit hogy kell ilyen kütyü csinálni esetén.
2011. nov. 16. 00:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Ja és Windows Xp-m van
2011. nov. 16. 01:02
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem win fast tv tuner kártyám van. Semmi gondom nincs vele kábel a géppbe és a gépről tvzek. fel veszem ami kell. Szerintem jobb mint az usb-s mert hallotam olyat hogy nem volt hozzá progi amin tvzni lehetett volna. szóval ha bele fogsz szerintem kérdezz utánna egy megfelelő szakembernél.
2011. nov. 16. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!