A nem táp valami minőségű, a garancia feltételei sem valami barátságosak.
Arról nem is beszélve hogy áron felül adják, komponensenként olcsóbban megúszod valószínűleg.
238K, PCX:
AMD Ryzen 5 2600
ASrock B450m Pro4
HyperX Predator 8GB DDR4 3000MHZ
ASUS GTX 1660Ti 6GB Dual
Adata SU650 240GB
WD EZEX 1TB 64MB
FSP Hexa+85 450W(új Hexa+)
Raijintek Arcadia.
#5.Ezt most nem értem.
A Ryzen-k nagyon is rendben vannak játékok terén is, nincs velük különösebb gond.
Az csak mellékes hogy renderben pl. jobban teljesítenek a több szál miatt, de az nem azt jelenti hogy másra használhatatlanok.
Huu, a logikát meg a garázsban hagytuk? Akkor én is írhatom, hogy náluk volt user error, mert miért ne?
DDU-val minden driver előtt letakarítom az előzőt, nem ezzel volt a gond hidd el.
Szubjektív dolgokba ne menjünk bele, szerintem az adrenalin 1000x jobban néz ki, az meg, hogy fe lse települt a driver.. hm, igen ez tuti nem user error szagú.
A nV oldali stabilitás meg rohadtul nem igaz már, nyilván azért jött ennyi hotfix mióta átálltak sorozatgyártásra, és azért van tele mindig reddit a driver update utáni bugokkal. De persze, ha nálad nincs gond, akkor sehol a világba.
Az, hogy szerinted vagy szerintem hogy néz ki, teljesen irreleváns.
A DDU-t meg ne keverjük a ccleanerrel kérlek. Ahogy a sima windowsos eltávolítással se, azzal ellentétben tényleg kipucolja a registryt is, mintha vga driver szűz lenne a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!