Miért ilyen idióta a Windows?
Akár pendrive-ot, akár külső hdd-t csatlakoztatok, minden egyes alkalommal kiírja a szokásos szöveget, hogy "Probléma adódott a meghajtóval". Viszont ilyen esetben akármikor lefuttatok rajta egy hibaellenőrzést, a vége az lesz, hogy nem talált semmit.
Akkor most ki a hülye?
Köszönöm a válaszokat, de igazából nem lettem előrébb... :D
#10: nem volt értelmet puhatolózni, mert ha ismernéd a jelenséget annyira, hogy tudj rá érdemben válaszolni, akkor tudnod kéne, hogy ez nem egy "hiba". Mellesleg nem puhatolóztál, hanem egy az egyben kijelentetted, hogy nem eredeti a Windows :D Aminek amúgy valóban nincs jelentősége, de már előttem leírták páran, így nem fejtem ki. A buheráltság és a jogtisztaság közt elég nagy különbség van, az nCore meg pont egy remek példa arra, hogy onnan nem fogsz letölteni buherált Windows-t, ugyanis feltölteni sem hagynak olyan szenny torrenteket.
#5: ismerem a háttérsztorit, ezért is figyelek oda, hogy (legfőképp NTFS-re formázott) pendrive-ot mindenképp távolítsak el, viszont a jelenség ebben az esetben is fennáll.
Egyébként én maga a funkció hasznosságát sem értem, mert ha lenne valami gebasz a meghajtóval, azt az esetek 90%-ban a Windows nem fogja megoldani, csak legfeljebb apróbb indexelési problémákat, ami velem eddig 10-15 év alatt kb 2x fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!