Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez egy erős gép...

Szerintetek ez egy erős gép még 2010ben is? :D

Figyelt kérdés

2006 ban vettem a gépem, azóta bármilyen játékot feltettem, akadás nélkül ment, oké, tudom, hogy egy GTA IV azért nem biztos hogy rendesen futna, de nincs is rá szükségem, csak szeretném tudni, hogy a gépemen érdemes valamit alakítani? Csak kiváncsi lennék rá. hogy még mindig elmondhatom-e, hogy jó a gép-e, mert bizony amikor vettem, elég profinak számított :D sokminden bele lett pakolva. Például a 2008-as SPORE is gyönyörű grafikával elmegy. nem nagy a RAM-om de ezekszerint erős lehet a vidikártyám? Nos? még ilyenkor is megállná a helyét? tudom, telik az idő XD itt a link:

[link]

kööszi szépen :D

2010. júl. 6. 15:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem, inkább egy teljes gépcsere.
2010. júl. 6. 15:45
 2/19 A kérdező kommentje:

:D

azért ezt nem veszem olyan komolyan, neked ez a véleményed, én elvagyok azért még vele, ahhoz képest hogy XP megy rajta a win 7 skin áám :DD

2010. júl. 6. 15:48
 3/19 anonim ***** válasza:

Fú dekirályvagy a XP-s Win7 skineddel együtt.

Volt értelme ám a kérdésednek...

2010. júl. 6. 15:51
 4/19 anonim válasza:
én egyetértek az elsővel. Nekem évente cseréljük ki a gépemet XD
2010. júl. 6. 15:57
 5/19 anonim ***** válasza:
Nos elmondanám,hogy az én gépem is 2006-os és simán lenyomja a tiedet. Soha nem játszom csak netezek de mégis cserélni fogom hamarosan. Ha játékra kell már rég cserélned kellett volna. Bocsi az őszinteségemért de Te kérdezted.
2010. júl. 6. 16:04
 6/19 A kérdező kommentje:
semmi baj, én nem választ kerestem, csak véleményt. amugyis egypár játék fennvan unaloműzőnek NFS MW meg Carbon, SPORE, FIFA 07 GTA 1-2 meg 30 GB zene, meg a legújabb office, gyors sebességű net amik teljesen kielégítik az igényeimet. :D
2010. júl. 6. 16:12
 7/19 anonim ***** válasza:
Ez egy kb. 25 ezer forintos gép. Mi a retektől lenne erős???
2010. júl. 6. 16:13
 8/19 A kérdező kommentje:
régebben amugyis a játékok érdekeltek mostmár nemigazán, a régebbiek híve vagyok, és nem csak azért mert nem futnának el =P
2010. júl. 6. 16:14
 9/19 A kérdező kommentje:
na azért nem csak annyi volt, egyébkén informatikussal rakattam össze, és akkor az enyém még az övénél is jobb volt. jó lehet nem a hardverei hanem inkább a szoftverei miatt is
2010. júl. 6. 16:15
 10/19 anonim ***** válasza:
Most ér ennyit, nagyon nagy jóindulattal.
2010. júl. 6. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!