A 6870x2 erős kártya?
Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 20:57
1/7 Panda Péter válasza:
erős, de cserébe brutális a fogyasztása és a hőtermelése. véleményem szerint jobban jársz egy szimpla GPU-s csúcskártyával mint amilyen a 6950/6970 páros valamelyike, vagy a teljesítményben nekik megfelelő szimpla GPU-s Geforce-ok.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem, tudom nem szabad vga terén előre tervezni de akkor egy 1 GPU-s 6950 elég mindenre mondjuk 3 hónapnál tovább?:D
ugy hogy ne szaggasson
2011. okt. 2. 21:03
3/7 Panda Péter válasza:
bőven. bár ha lehet, akkor a 2GB-osat válaszd, az a GPU már kicsit szűkösen érzi magát 1GB mellett. de full hd-ben biztos bőven elég lesz jó ideig.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem, 1300 x... felbontást hazsnálok:S:D bocs nem emlékszek rá pontosan
2011. okt. 2. 21:08
5/7 anonim válasza:
A három hónapot remélem nem gondoltad komolyan.
A HD6950/6970-el bebiztosíthatnád magadnak előre 2-3 évre a gondtalan játékot.
6/7 Panda Péter válasza:
az 1300 körüli felbontást megeszi reggelire a kártya. valószínűleg olyan CPU limited lesz mint az állat. egy ilyen kártya full hd fölötti felbontást is vígan visz, minimum egy 1920x1080 felbontású monitor kéne. milyen géped van?
7/7 A kérdező kommentje:
phenom x4 850 proci 4x3,8Ghz 3Gb DDR3 ram , asrock alaplap
2011. okt. 2. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!