GTX 960 videókártyát megéri venni olcsóbb keretek között?
Figyelt kérdés
Egy olcsó és erős videókártyát szeretnék venni 20-30 ezer között. GTX 960 között nézelődtem, mivel erősebb mint egy 750 TI és gyengébb mint egy 1050 vagy 1060 TI , de nekem nem az ULTRA vagy a HIGH a fontos. Megelégedem a Medium - Low beállításokkal is. Megérné?2019. máj. 3. 15:38
1/2 anonim válasza:
Szerintem gyűjts még egy pár ezret és nézegess használt RX 470 480 esetleg 570 ha találsz 40 ropi alatt. Ma már kell minimum 3GB vram már 1080p-n is.
2/2 anonim válasza:
Először is, ahogy az első válaszoló írta, nézegess inkább egy RX 470 környékén, mert az jobban megérné.
Másodszor, a 960 nem gyengébb mint egy 1050, nagyjából egy szinten van vele, sőt van ahol a 1050 Ti szintjét is eléri. És nincs olyan kártya hogy 1060 Ti.
Sőt, a legjobb választás legalább egy 4 GB-os videokártya lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!