Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Régi ma már vesztességesen...

Régi ma már vesztességesen termelő bitcoin bányákat lehet venni valahol kilóra?

Figyelt kérdés
2019. máj. 2. 14:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Kikóra? :D

Nem hiszem.

2019. máj. 2. 15:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Kilóra biztos nem, mivel azok általában még ma is 100.000Ft/db vagy magasabb áron kelnek el...
2019. máj. 2. 15:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Sokba van annak kilója...hatszámjegyű összegre gondolj.
2019. máj. 2. 16:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Használtan is jópár százezer darabja egy olyan gépnek. lol
2019. máj. 2. 16:32
 5/10 anonim ***** válasza:
... már úgy értem hogy abban a gépben a VGA-k darabja 100.000!
2019. máj. 2. 17:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Ahogy elnézem a hardveraprót, sokan megvették tucatszám a bnyászoktól a kártyákat és árulják haszonnal, vannak közöttük hardveres kereskedő cégek is.
2019. máj. 4. 21:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Agyonhasznált bányászkártyát féléves megkímélt garanciálisként?
2019. máj. 4. 21:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, féléves, sokat használt, de garanciális ex-miner kártyaként. Egy ilyen kártyával véleményem szerint jobban jársz, mint mondjuk egy "Pistike házilag újrapasztázta a hűtőt meg felhúzott két csíkot az afterburnerben == tuningolt" verzióval.
2019. máj. 4. 22:31
 9/10 anonim ***** válasza:

"Agyonhasznált bányászkártyát féléves megkímélt garanciálisként?"

Többen nem árulják el a hirdetésben, hogy bányászatra voltak használva annak ellenére, hogy ez általában egyértelmű.

Az a korrekt, ha leírják, attól függetlenül, hogy ki mit gondol a bányász kártyákról.

Mondjuk én is vennék ilyen kártyát, de maximum féláron (valaki még félárat is sokall értük mert fél, hogy a garancia lejárta után nem sokkal hal majd be a kártya). Talán ezért nem árulják el, mert sokan vannak még így ezzel. Ez olyan, mint az autóhirdetések, hogy sokkal drágábban tudnak eladni egy autót, ha visszatekerik a KM óráját és nem árulják el, hogy mennyi volt benne eredetileg.

Nyilván csak játékra használt kártyák esetén sem tudhatod, hogy mennyit volt használva, vagy megküldték-e plusz feszültséggel, hogy tudják tuningolni, de mostanában a gamerek is már inkább az alacsony GPU és VRM hőmérsékletekre mennek rá és ezért inkább nem is tuningolják azért a pár plusz százalékért, hanem visszaveszik a feszültséget. Például én is visszavettem a kártyám feszültségét a legalacsonyabb stabil értékre, pár fokkal hűvösebb, de nem fagynak ki a legmegterhelőbb 3D alkalmazások sem. Teljesen jó.

2019. máj. 5. 08:47
 10/10 anonim ***** válasza:

"Agyonhasznált bányászkártyát féléves megkímélt garanciálisként?"

- igen, mert jellemzően ezek csúcskategóriás , új árban 200.000 - 300.000ft-os VGA-k.

Én személy szerint biztos hogy nem vennék ilyen még féláron sem!!

2019. máj. 5. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!