Régi ma már vesztességesen termelő bitcoin bányákat lehet venni valahol kilóra?
"Agyonhasznált bányászkártyát féléves megkímélt garanciálisként?"
Többen nem árulják el a hirdetésben, hogy bányászatra voltak használva annak ellenére, hogy ez általában egyértelmű.
Az a korrekt, ha leírják, attól függetlenül, hogy ki mit gondol a bányász kártyákról.
Mondjuk én is vennék ilyen kártyát, de maximum féláron (valaki még félárat is sokall értük mert fél, hogy a garancia lejárta után nem sokkal hal majd be a kártya). Talán ezért nem árulják el, mert sokan vannak még így ezzel. Ez olyan, mint az autóhirdetések, hogy sokkal drágábban tudnak eladni egy autót, ha visszatekerik a KM óráját és nem árulják el, hogy mennyi volt benne eredetileg.
Nyilván csak játékra használt kártyák esetén sem tudhatod, hogy mennyit volt használva, vagy megküldték-e plusz feszültséggel, hogy tudják tuningolni, de mostanában a gamerek is már inkább az alacsony GPU és VRM hőmérsékletekre mennek rá és ezért inkább nem is tuningolják azért a pár plusz százalékért, hanem visszaveszik a feszültséget. Például én is visszavettem a kártyám feszültségét a legalacsonyabb stabil értékre, pár fokkal hűvösebb, de nem fagynak ki a legmegterhelőbb 3D alkalmazások sem. Teljesen jó.
"Agyonhasznált bányászkártyát féléves megkímélt garanciálisként?"
- igen, mert jellemzően ezek csúcskategóriás , új árban 200.000 - 300.000ft-os VGA-k.
Én személy szerint biztos hogy nem vennék ilyen még féláron sem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!