Vásárolt bányász videókártya?
A bolt leinformálható nem is kis bolt.
Egy AMD Radeon RX 570 OC kártya.
Egy AMD ryzen 5 1400 mellett volt 8gb rammal
Egy vga nem csak akkor megy tönkre ha bányásztak vele. Az én Geforce 8800GT-m játék közben sötétült el, a GTX 460-am meg egyik napról a másikra többé nem adott képet.
Most a használtan vett R9 290X-em vígan fut, pedig ez még a 2014-es első bányaláz idején túrta a földet.
Nekem annó memóriával volt hasonló gondom (szintén PCX-es). Folyton kékhalál volt, nem tudtam mi okozhatja, majd sok helyen írták, hogy futtassak egy Memtestet. Meg is lett a ludas, az egyik memória modul volt hibás. Visszaküldtem nekik, ültek rajta kb 3 hetet, majd visszaküldték (szerintem) ugyanazt, mert megint hibás volt a viszajérkezett modul. Visszaküldtem ezt is nekik, de ami ismét idért, ezúttal 1 hónap után, megint csak hibás volt. Ekkortól nem szórakoztam többet a garanciájukkall...
Igazából nem volt már kapható hasonló modul valami eyszeri selejt termék lehetett, amit azért kellett rendelnem, mert az általam eredetileg kinézett termék PONT a rendelés leadása után fogyott el, a keret meg szűk volt.
Nincs bajom a PCX-el, de vannak furcsaságaik. Főleg a szállítás és a garancia terén. Az egyre több "extra" szolgáltatás, ami mind fizetős eléggé furcsa... régen volt a háztól házig garancia aztán kész.
A kérdésedre válaszolva, valószínűleg te is selejet terméket fogtál ki. Reménykedj, hogy nem ugyanazt küldik vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!