Vásárolt bányász videókártya?
Észre fogom venni ha ugyanazt küldik vissza... Belekarcoltam egy nagy X et jelölve hogy hibás... (Nem csak viccelek) :D
Remélem, hogy nem cseszekednek ilyenekkel.
PCX mindig cigány volt a garanciával, mit vársz olyan cégtől amelyik Szlovákiába van bejegyezve, hogy a kisebb ÁFA-val hozza be Eu-ba a terméketeket majd adja el itthon.
Gyári hibás a termék, előfordul. Sok esetben viszont nem a bolt javít, hanem a gyártó, ezért ha te elpostázod nekik, ők szimplán tovább küldik a gyártónak, aki javítja és visszaküldi, de van hogy cseredarabot egyszerűbb felhajtani.
Tipikus példa rá az Asus centurion fejhallgatóm, 1 év alatt megtört a fejhallgató tövénél a kábel, 7 hétig volt garanciában és végül egy bontatlan, új fejest küldtek vissza nekem, mert egyszerűbb volt, mint új kábelt rakni bele meg azt a műanyag zárórészt a végére ráégetni.
Mutassatok egy boltot, amelyik nem volt soha "cigány a garanciával". Legfeljebb nem veletek volt az.
Mond meg nekik, hogy még egy hetet vársz - mert jó fej vagy - aztán elmész a Járási Hivatalba panaszt tenni.
Így mond, mert ha Fogyasztóvédelemmel riogatsz - az már egy ideje nincs.
A hivatal Békéltető Testület elé küld majd, ahol kötelesek megjelenni, de ha minden jól megy lenyelik a békát és lépnek az ügyedben.
Kiábrándító ez az ország, ahol minden jogodért külön-külön meg kell harcolnod és nem kapsz meg semmit, csak azért mert jár.
Egy haverom hardverboltban dolgozott. Rendszeresen cserélgette a hardvereket. Használta, utána amikor megrendelték akkor leporolta és visszacsomagolta. A CPU-kat is kiválogatta magának aszerint, hogy melyik bírja jobban a tuningot. Lebukott. Kirúgták.
Egy rokonom vett egy új monitort. Poros volt a monitor. Visszavitte és magyarázták, hogy az új és biztosan a kibontás után lett poros.
Nekem is meggyűlt már a bajom az új termékek garanciáztatásával. Halogatás, időhúzás fél évig mert nem volt cseretermék, pénzt nem voltak hajlandóak visszaadni (de törvény kötelezné őket erre), végül levásároltam.
A tapasztalataim alapján semmit nem zárnék ki. Rengeteg bányász vga van az apróhirdetésekben és ha valaki meglátta a lehetőséget arra, hogy felvásároljon néhányat olcsón és eladja újként, akkor ezen az üzleten nagyot nyerhet.
De lehetett egyszerűen csak gyártási hibás is, ahogy sokan feltételezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!