Egy wifihálózathoz csatlakozott számítógép okozhat olyan zavart hogy az összes többi gépen is elmejen az internet?
Ha nem töltögetek semmi gond, mihánt elkezdek torrentezni rendszertelen időközönként elmegy a net. A routeren ugyan úgy zöld a led, és a modemen is. De egyik gépen sincs net. Aztán rámegyek jobb egérgombbal a wifi ikonra a tálcán és a hibaelhárításra, akkor dolgozik rajta egy ideig, alaphelyzetbe állítja majd azt írja hogy kijavította a hibát ami az volt hogy nem volt elérhető az útválasztó.
Ugyanakkor azt sajnos nem tudom kipróbálni hogy vezetékkel is előjön-e a hiba.
IDM-el ( Internet Download managerrel szoktam töltögetni, annál még nem vettem észre hogy megszakadt volna. Van hogy néhány percenként de van hogy félóráig is kibírja megszakadás nélkül. 40-50 megabites állandó letöltésnél szórakozik.
Kapcsolatok maximális száma összesen: 11 000
Peerkapcsolódások maximális száma torrentenként: 500
Feltöltési szál torrentenként 600
Mennyire állítsam be?
Elég sok torrentet szoktam seedben tartani, általában 100 és 1500 között.
Mindegyik értéket a tizedére csökkenteném kezdésnek.
Vagy vegyél egy izom routert, pl Asus ac87U és az írni fogja az extrém terhelést.
A TPLINKek általában véve jó routerek, de nincs sokproci vagy RAM benne, ami segítene az ilyen nagy terhelésben.
Az új értékekkel szerintem jó lesz.
Ha nem, akkor az összes szál számát nyomd le 100ra
Esetleg router szoftver frissítése.
Illetve megnézném másik klienssel is a dolgokat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!