Nem indul a kép a monitoron, miért?
Asrock b450m Pro4 alapban egy ryzen 5 2600 van benne és corsair 3000mhz 8-8 gb rammal
Probléma hogy egy frissen vásárolt config és hiába indítom el nem jön be a kép
Teszteltem:
Ram slotokra az összeset megnéztem dual single, ( sőt még ki is vettem hátha fog sípolni de nem)
Videokártyára asus strix gtx 1050 ti meg egy régire kimeneti portokra vga, dvi, hdmi, videokártya nélkül alaplapi megjelenést, is semmi kép
Tápra: egy corsair 450wattos és egy seasonic 550wattos focus goldra egyiknél sincs kép
Frontpanlet manual alapján kötöttem be, a processzort a manual képei alapján raktam be és a hűtést is
Táp kábeleket is helyesen teljesen bekötöttem semmi eredmény
A gép bekapcsolásnál elindul normál csippanás, hdd elindul de nem nincs betöltő hangja, hdd led nem világít, és nem lehet kikapcsolni csak manuálisan a tápnál a főkapcsolónál
Két azonos alaplap van már azóta, és két azonos nevű típusú Processzor van, Ram egy kinston 4gb 2400 mhz vettem hátha, de sehogy nem indul akár noctua hűtéssel vagy amd coolerrel semmi nem jön a be a monitoron, de megy a gép
Mi a hiba?
Amennyiben sípolt, szerintem proci alaplap rendben lehet. Én mégis a ramra gyanakszom. Egyesével átraktad mindent minden slotba?
A videókártyák közül talán egy ismerős gépén ki kellene próbálni, hogy melyik az, amelyik mukodik, esetleg egyik sem vagy mindkettő, de a lényeg, hogy kiderithető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!