Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől van az hogy bekapcsolás...

Mitől van az hogy bekapcsolás után a számítógépem nem indul, hanem a monitoron a következő jelenik meg: Out of range?

Figyelt kérdés

A vga kártya egy ati radeon 9250 128 rammal.Kivettem belőle és egy Geforce 4 mx 64 megásat tettem bele azzal jó,de jobban szeretném használni a másikat.

Mit lehetne ezzel tenni?

Köszönöm a segítséget

2014. febr. 5. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:

videókártya kuka igy első hallásra

de próbáld ki hogy visszateszed a kártyát kiveszed az alaplapból az óra element vársz 10 percet és visszateszed

régi gépemen segitett

2014. febr. 5. 15:03
 2/5 coopper ***** válasza:

Szia.

Próbáld meg a következőt :

Belerakod az ATI radeon kártyát : Beinditod a gépet csökkentett módban (induláskor F8 billenytű - Majd csökkentett mód), Aztán telepited, a kártya driverét (vagy leinstalálod, hogy csak sima VGA legyen, aztán ujrainditás után telepited a drivert).

Én klónozott gépekkel jártam úgy, hogy a klónozás során működtek, de mihelyet másik monitort kaptak (monitor tipus egyezett) Out-of range volt a monitoron. A fenti módszer orvosolta a gondot.

Sok sikert.

Üdv.

2014. febr. 5. 15:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam az elemes megoldást nem jó sajnos de köszönöm .

Nem tudok csökkentett módot indítani mert közvetlen bekapcsolás után írja ki ezt az üzenetet sajnos :(

2014. febr. 5. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez a hiba nekem xp alatt régen a gf6600 al jelentkezett egy 17" monitornál. A hiba oka: 1024x a monitor 85 ös frissítést bírt. A vga többet is. Egy játék alatt valahogyan elállítottam. Pontosabban 1280x en nagyobb frissítés maradt. A vga miatt engette a játék, de azonnal jött a fekete kijelzőn a kék izé a szöveggel. Hang volt. Megoldásnak a játék újrarakása sem volt jó. A menüben vakon lehetett kattogtatni, de a fene tudta hogy hol van. Am az xp telepítés után megoldódott a baj... (ha jól emléxem mert régen volt.) szal nem tudod neked mi okozta? Mert ez a megjelenítéshez kötődik.
2014. febr. 5. 16:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnos nem...

Egyik este bekapcsoltam a gépet és bekapcsolás után mindjárt ez a kiírás várt...

Lehet tényleg a kártya halt meg

2014. febr. 5. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!