Mitől van az hogy bekapcsolás után a számítógépem nem indul, hanem a monitoron a következő jelenik meg: Out of range?
A vga kártya egy ati radeon 9250 128 rammal.Kivettem belőle és egy Geforce 4 mx 64 megásat tettem bele azzal jó,de jobban szeretném használni a másikat.
Mit lehetne ezzel tenni?
Köszönöm a segítséget
videókártya kuka igy első hallásra
de próbáld ki hogy visszateszed a kártyát kiveszed az alaplapból az óra element vársz 10 percet és visszateszed
régi gépemen segitett
Szia.
Próbáld meg a következőt :
Belerakod az ATI radeon kártyát : Beinditod a gépet csökkentett módban (induláskor F8 billenytű - Majd csökkentett mód), Aztán telepited, a kártya driverét (vagy leinstalálod, hogy csak sima VGA legyen, aztán ujrainditás után telepited a drivert).
Én klónozott gépekkel jártam úgy, hogy a klónozás során működtek, de mihelyet másik monitort kaptak (monitor tipus egyezett) Out-of range volt a monitoron. A fenti módszer orvosolta a gondot.
Sok sikert.
Üdv.
Megpróbáltam az elemes megoldást nem jó sajnos de köszönöm .
Nem tudok csökkentett módot indítani mert közvetlen bekapcsolás után írja ki ezt az üzenetet sajnos :(
Sajnos nem...
Egyik este bekapcsoltam a gépet és bekapcsolás után mindjárt ez a kiírás várt...
Lehet tényleg a kártya halt meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!