Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kékhalálozik a gépem. Mi...

Kékhalálozik a gépem. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a hibaüzenet

HDD VGA RAM jók 2 másik videokártyával is kipróbáltam ugyanúgy kékhalálozik. Lefutattam a windows memoria diagnosztikát is nem jekzett hibát.

HDD 100%-OS. ESETLEG alaplap vagy processzor hiba?Újra raktam a windowst (win7) zökkenőmentesen. Ha kicsit jobban dolgozik a gép akkor hal meg.tudnátok segíteni?

2019. ápr. 24. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
A táp is lehet az könnyen.
2019. ápr. 24. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Milyen tápod van?
2019. ápr. 24. 12:54
 3/6 Dongaben ***** válasza:
Az alaplap gyártó honlapjáról tegyél fel másik USB drivert, ami megfelel az Op. rendszerhez. Akár régebbit is próbálhatsz. Illetve: Pasztacsere, mikor volt a procinál?
2019. ápr. 24. 13:08
 4/6 anonim válasza:
Hibák lehetnek: Windows hiba, Memória hiba. Sok minden , sajnos.
2019. ápr. 24. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Ott írja, hogy usb driver gond. Persze sokszor nem feltétlen elegendő az info de szerintem itt az lesz. Eszközkezelőben szedd le az usb/hub-ok alap driverjét és rakd fel az alaplapodhoz valót. Valamint ha még nincs, akkor a chipset drivert is. Ha ezután is jön, akkor húzz ki minden usb eszközt és egyesével próbálgasd végig, hogy valamelyik nem hibás-e.
2019. ápr. 24. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindent megcsináltál, az újratelepítésen kívűl végülis. Szedd le a legfrissebb cuccokat, tégy fel egy tiszta telepitést. Amúgy ahogy a fentiek irják(És te armaokat tuti bepróbáltad EGYESÉVEL külön slotokban IS), akkor ez táp hiba lesz, ritkábban alaplap. Tudni kéne mikor dobja fel a kék halált.. Random módon, játék közben, bekapcskor, stb...
2019. ápr. 25. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!