Ventik csak pörögnek, de a gép se kép se hang?
Üdv. nos ez hosszadalmas lesz!
Szóval jelenleg ez a konfigom:
Intel C2D E8500 2x 3.16ghz
2x2GB DDR2 KINGMAX 800mhz RAM
Foxconn 45CMX
250G Western Digital Sata HDD
XFX Radeon HD5670 1GB 128-Bit GDDR3.
FSP 400T PSU
De van egy fekvő gépem :
Fujitsu siemens Esprimo E5720 (amiben csak az alaplap van és a táp ami kb 250-300W)
Át akartam pakolni az egészet a fujitsu alaplapba,de csak pörögnek maxon a ventik és semmi. egyszerűen semmit nem csinál a gép. azért is szeretném át rakni a cuccokat,mert az max 8GB_ig tud kezelni,és 800mhz-n nem úgy mint a Foxconn (667mhz)
ha nem a gyári tápot kötöm a fujitsu-ra akkor még csak be sem kapcsol.
valaki esetleg tud ezekre megoldást? ui.:ha kiveszem a GPU-t a fujitsu-ból akkor viszont elindul a gép! kérek mindenkit segítsen aki tud...esetleg bios elem kellene bele? (mert az nem volt benne) vagy egy BIOS frissítés?
Bios frissítést semmiképpen nem javaslom, viszont egy elem, és egy reset nem árthat neki.
Habár ha nincs benne elem, akkor eleve reset van. :)
Elvileg ez a chipset van benne, tehát 6xxx C2D és Qad procikat kezel csak:
Na persze létezik egy áthidaló, de működőképes megoldás is:
8x pcie kiépítés=48W leadható tápellátás. Szerezz olyan vga-t aminek a fogyasztása kicsivel 75W fölött van és van rajta 6 pin pcie csatlakozó, ilyen például a GTX 750ti, esetleg GTX 650 egyes változatai, GTX650ti, GTX 550ti. A 6 pin pcie lead 75W tápfeszt és így az alaplappal együtt elegendő az összteljesítmény a vga számára, max egy molex to pcie csatira lesz még szükséged ha nincs olyan a tápegységen.
Köszönöm a rengeteg segítséget!
A gépet elraktam vésztartaléknak,és most be “újítottam” egy Másik deszkára + Q9400+8GB-ramra,új corsair tápra és másik gépházra +HDD. Egyébként tegnap este próbáltam meg csinálni,és ha nincs benne videókártya már akkor sem kapcsol be azzal az alaplappal :( valszeg. A táp a ludas,úgyhogy az kuka.:) (le mértem a teljesítményét eszközzel,és sajnos már nincs benne szufla elegendő..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!