Mi okozhatja a gépem lefagyását (megáll a kép, beakad a hang)?
Véletlenszerűen megáll a kép és beakad a hang; utána nem lehet mit csinálni csak újraindítani.
Merevlemezt kicseréltem, új Windowst tettem, illesztőprogramokat frissítettem de hiába.
Amikor videót konvertáltam gyakrabban történt (nem tudom ez segít-e).
alaplap: Asrock fm2a88m-HD+ r3.0
proci: AMD a8 7600
táp: Chieftec
videokártya a processzoré.
Bárkinek ötlete?
szia én is jártam igy sajnos rohadtul idegesítő
a win10 update et nézd at pl a KB4493509 ezt szed le és sztem nemlesz gondod., ha igen akkor az uto 3 update is szed le mert elég sok most a gond velük en le is tiltottam 35 napra
Hűtés jó? Hőmérsékletek rendben vannak?
Ki kellene próbálni valamilyen Live Linux alatt is, vagy "stresstest"-et csinálni (azt hiszem így hívják)...
Hardverhibák is szoktak így kibukni, emlékszem, hogy nekem (nagyon régen) hardverhibáslett a gép és így derült ki.
Volt hogy amíg újra nem indítottam, szólt a mekakadt hang a hangkártyából és nem lehtett semmit tenni, volt amikor csak 5-10 másodpercig szólt, utána automatikusan újraindult egy pillanat alatt.
Táp csere "valami jobbra" sem árthat, pl. Be Quiet!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!