3-5 ezerért milyen hőpasztát vegyek? Márka stb? Ennyiért már lehet jófélét venni?
Az 500 forintos is bőven megteszi.
Állítólag ezek a nagyon drága paszták, "akár" 5 fokot is jelenthetnek minuszban. Hogy oda ne sz@rjak. Az komoly.
#1-essel mindenben egyetértek. Én az íbéjről vettem egy 30 grammos kinyomósat 600 ft-ért. Tökéletes.
Egyébként meg ha számít a márka, akkor MX4.
Hűtőpasztára felesleges is ettől többet költeni, azokat már csak minimálisan tudják felülmúlni a többszörös összegbe kerülők.
Arctic MX-4 vagy a Thermal Grizzly Kryonaut, esetleg Noctua NT-H1 pl. mind szuper, de van még sok más.
Folyékony fémessel vigyázni, zárlatot okozhat, szétmarhatja az alumíniumot.
Nekem abszolút noname pasztám van, és egy i5-6500 100%-on sem megy 40 fok fölé egy BQ Pure Rock hűtővel.
Nekem 200FT os paszta van a processzoron és baromi jó. Annyira bevált ez a 200FT paszta hogy vettem 4db ot belőlla
Magyarul:
Elég ha veszel egy olcsó 200-500FT pasztát nem kell érte 3-4 ezer forintot el**rni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!