Szerintetek megéri ennyiért ez a konfiguráció?
2018. nov. 3. 01:23
1/10 szántóvető válasza:
persze hogy meg,ez túl olcsó ennyiért.szerintem elírták az árát.
3/10 anonim válasza:
Igen, bár a tápról, nem kapunk leírást. Arra még rákérdeznék.
4/10 xKakashix válasza:
igen megéri, ha össze akarnál rakni pcx-en egy hasonlót olyan 180k-ból jönne ki, a baj csak az, hogy nincs róla pontos leírás a tápról, alaplapról stb... ezeket jó lenne tudni
5/10 anonim válasza:
Megéri.
Talán az Aldi az egyetlen hely, ahonnan mernék előre összerakott PC-t venni. Még ha vargáné táp van benne, akkor is veszel hozzá 15kért egy normálisat és még úgy is meg fogja érni.
6/10 anonim válasza:
Az alaplapot nem tudtam kideríteni, de a táp egy 250 wattos FSP.
7/10 anonim válasza:
Mostmár egyre jobban megéri elõre összerakott PC-t venni. Ez a gép megérné, csak sok esetben ha ilyen gyanúsan olcsó akkor a táp/alaplap/valami nem biztos hogy a legjobb.. Ahogy elõttem is leírták.
8/10 anonim válasza:
Olvasd el a *-os részt is. Röviden: pár darab volt csak,azt is mi vittük haza.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó : nem vihettétek haza, mert ez nyitási akciójuk lesz, csütörtöktől árulják majd csak :P
2018. nov. 3. 22:10
10/10 anonim válasza:
Hogyhogy ajánljátok az előre összerakott PC-ket?
Régebben meg azt mondtátok nem szabad ilyeneket venni.
Én innen rendeltem a PC-t 4 éve [link] és csak tápot kellet cserélnem benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!