HDMI kábel maximális hossz?
Figyelt kérdés
HDMI kábelnek van valami maximális hossza amin túl már nem működik, nagyon rossz a jelátvitel, csúszna a kép és a hang stb.
a szoba elég nagy és fal mellett szeretném elvezetni az asztali PC-től a TV-ig, elég sok kábelre lenne szükségem, még nem mértem mennyi pontosan de nem 1-2 méter, ezért is lenne a fenti kérdésem.
2019. ápr. 14. 17:30
1/3 anonim válasza:
Nem tudom van e maximum limit, de 10m-es tökéletesen működik gond nélkül ezt tapasztaltam már.
2/3 nemaRendőrség válasza:
Hdmi esetén nincs olyan mint vga-nál hogyha túl hosszú akkor zajosabb a kép stb. Vagy tökéletes vagy semmilyen.
Unokatesóméknak a sima 5 méteres amit bemész a boltba és megveszel nagyon rossz, hiába szervezték át a szobát, hogy ne menjen közvetlül mellette a 220 stb.
Aztán vettek egy drágát és már jó.
Nekem van egy 10 méteres valami 40-50e forintért, vastagabb mint a farkom de az legalább működik
3/3 anonim válasza:
Létezik 100 méteres kábel is, csak győzd fizetni az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!