Mennyi pénzt érdemes SATA kábelre költeni?
Figyelt kérdés
Olyan SATA kábelt szeretnék venni, ami viszonylag gyors (már ha van olyan, hogy gyors meg lassú (adatátviteli sebesség)), strapabíró (szerintem kb. 3 évet ki kellene bírnia) és elég lenne 30-45cm (a hossz befolyásolja a sebességet?). 3 darabot akarok venni, az egyiknek az egyik vége 90°-ban hajlítottnak kellene lennie a csatlakozónak (2 normál, 1 90°-s). Valaki, aki értette a dolog lényegét, összefoglalja szaknyelven (hogy mit mondjak majd a boltban)? Külön van SATA1, SATA2 és SATA3 kábel (SATA1 alaplapom van, SATA3 merevlemezzel)? Egyébként kiejtésileg 'sata' vagy 'szata' (vagy 3. eset)? Előre is nagyon köszönöm! :)2014. febr. 11. 19:36
1/3 anonim válasza:
Bármilyen SATA kábel jó, nincs köztük különbség.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Csak azért kérdeztem, mert láttam 150ft-ENTYX meg 1000ft-set is. Mondjuk a 300 körül?
2014. febr. 11. 20:50
3/3 anonim válasza:
Olyat vegyél,amin van fém csat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!