Az ASUS TUF B450m-PLUS Gaming-ben van integrált videókártya?
Tudom, nézzem meg az oldalukon, meg is néztem, ott nem írták, hogy nincs, hanem, hogy:
Integrated Graphics in the AMD Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/ Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics Processors.
Na most, akkor itt sztem az APU-kra gondol (pl. Ryzen 5 2400G). Az Árukeresőn is azt irják, hogy nincs, de nagyobb testvérére (ami ATX), meg azt, hogy van. Azt is megnéztem a hivatalos oldalon, és ugyanezt irják, szóval nem egyértelmű a dolog, mert itt nem egyeznek a specik.
Videóktyát most jelenleg nem tudok venni :((((((
Tehát, akkor vegyek inkább egy 2400G-t, hogy legyen "vidikártyám", vagy van a B450m-en INTEGRÁLT GPU?
Nincs magán a lapon integrált gpu.
Úgyhogy olyan Ryzent vegyél amin írva van vga típus is.
biztos hogy magán az alaplapon egyiken sincs,
azt mindig a proci szolgáltatja ha olyan típus
Kb. 10 éve nem szokás már az alaplapra IGP-t rakni. Beköltözött a processzorba, persze csak egy részüknél, máshol muszáj dVGA, hogy kép legyen.
AM4 platformnál 2400G, 2200G, és néhány Athlon esetében van IGP, ezek eltérő erősségűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!