Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnám bekötni a ventiket?

Hogyan tudnám bekötni a ventiket?

Figyelt kérdés

Az alaplapon 1 db sys fan csatlakozó van,viszont 5 db venti van a házban. Gondoltam egy elósztó használatára,csak félek,hogy túlterheli a csatit.(5 db 140-es venti) Tudom,hogy a tápra is köthető lenne molex csatival de úgy szeretném megoldani,hogy vezérelhető legyen a fordulat autómatán a hőmérséklet függvényében.

Mi lenne a megoldás? Köszönöm a válaszokat előre is.

A használj csak 1 ventit,meg mehet a tápról is 5V-on mind az nekem nem opció.

2019. ápr. 7. 11:14
 1/4 A kérdező kommentje:

Egy ilyenem van már: [link]

Csak ugye ebbe 4 venti köthető. Gondoltam arra is,hogy az egyik csatiba teszek még egy Y kábelt de ettől tartok,hogy valami baja lesz az alaplapnak.

2019. ápr. 7. 11:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha van a házon hely optikai meghajtónak, akkor oda veszel egy 5,25"-os ventilátorszabályozó előlapi panelt.

Ha nincs, akkor veszel 3,5"-os ventilátorszabályozó panelt, amit valamelyik merevlemez tartó helyre beraksz, beszabályozod a ventiket, felrakod a ház oldalát és el feledkezhetsz róla.

2019. ápr. 7. 11:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Pont ez gondom,hogy nem manuálisan akarom szabályozni.
2019. ápr. 7. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem lessz semmi baja az alaplapnak ha Y elosztot hasznalsz.

Es ha maradsz 4 ventinel akkor is ugyanannyi fps-ed lesz jatekokban mintha 5-ot hasznalnal.

2019. ápr. 7. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!