Gtx 1660 no signal. Segítség?
Figyelt kérdés
Vettem egy gtx 1660 at, eddig a gépben egy gtx 650 volt, beraktam, 8 pin be, indul a gép a vidi kari megy, a monitoron no signal. Oké, mondom szar a kábel, megpróbálom másikkal hdmi-vga, nem jó, megpróbálom adapterrel hdmi-vga nem jó.... Tv nél hdmi-hdmi kábellel egyből indul megy minden, a drivert telepítettem, a felbontást lehúztam mert a monitorom lg 17,5 colos, felbontás 1366*768, 60 hz. Lehúztam 800*600 60hz re, de így sem jó. Kifogytam az ötletekből, tuti meg lehet valahogy oldani. Config: msi h310m gaming plus, i3 8100, 8gb ram, gtx 1660, 650W aerocool2019. ápr. 1. 16:27
1/1 anonim válasza:
Ha jól értelmezem vga van a monitorodon és hdmi a kártyán. Én is voltam így, 3 átalakítóm volt, 1 nem működött. Hibás nem volt, mert máshol működött.
Vagy szerzel másik átalakítót, vagy inkább egy új monitort, mert amin csak vga van, az már amúgy is "elavult".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!