Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gtx 1660 no signal. Segítség?

Gtx 1660 no signal. Segítség?

Figyelt kérdés
Vettem egy gtx 1660 at, eddig a gépben egy gtx 650 volt, beraktam, 8 pin be, indul a gép a vidi kari megy, a monitoron no signal. Oké, mondom szar a kábel, megpróbálom másikkal hdmi-vga, nem jó, megpróbálom adapterrel hdmi-vga nem jó.... Tv nél hdmi-hdmi kábellel egyből indul megy minden, a drivert telepítettem, a felbontást lehúztam mert a monitorom lg 17,5 colos, felbontás 1366*768, 60 hz. Lehúztam 800*600 60hz re, de így sem jó. Kifogytam az ötletekből, tuti meg lehet valahogy oldani. Config: msi h310m gaming plus, i3 8100, 8gb ram, gtx 1660, 650W aerocool
2019. ápr. 1. 16:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha jól értelmezem vga van a monitorodon és hdmi a kártyán. Én is voltam így, 3 átalakítóm volt, 1 nem működött. Hibás nem volt, mert máshol működött.

Vagy szerzel másik átalakítót, vagy inkább egy új monitort, mert amin csak vga van, az már amúgy is "elavult".

2019. ápr. 1. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!