Megeri egy MacBook Air 2017-es modell?
Figyelt kérdés
Jelenleg a fenn említett Macen gondolkodom 128-as SSD mérettel 8GB RAM-al és egy 1.8Ghz-es i5-ossel.Filmezesre,netezesre használnám,mailek olvasásra esetleg meg a Solid Edge használatára.Eleg lenne erre egy ilyen Mac?Nem lesz bajom a tarhellyel ha nem teszem tele képekkel stb?4-5 haszanalhato lesz?2019. márc. 30. 16:04
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Meg egy kerdesem lenne ami felmerült bennem.Ez az sdxc kártya ahhoz a 128gb-hoz fog “hozzacsatolodni” vagy hogy működik ez?Tudom elég buta kerdes ez de meg macem sem volt mivel mindig asztali pc-s voltam és meg sdxc kártyával sem volt dolgom.
2019. márc. 30. 17:57
12/13 anonim válasza:
Nem buta kérdés. Egy külön, leválasztható meghajtóként fog megjelenni a Finderben, és tudsz rá másolni, olvasni rajta, illetve a beépített SSD és a kártya között is tudsz másolni. De ez csak az egyik megoldás, természetesen külső HDD-t is rá tudsz kötni USB3.0-al, én csak azért javasoltam az SDXC-t, mert azt tartom a legkényelmesebb megoldásnak tárhely bővítésre, még ha nem is a legolcsóbb.
13/13 A kérdező kommentje:
Koszi a választ!Ilyen ember kene több gyakorikerdesre ebbe a témába mint te!:)
2019. márc. 30. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!