Szerintetek érdemes lenne megvenni egy sima 13 colos macbook prot, ami kifutó modell, vagy várni és venni egy 13 colos retinát. (macbook pro 900 euro, retina 1200)?
Abba a régi proba tetetsz egy SSD-t a HDD helyére és nagyon gyors lesz. HDD-vel viszont jóval lassabb.
Persze a felbontása jóval kisebb marad.
Azt már neked kell tudni, hogy az egész megér-e neked 33% felárat.
Én most vetted egy 13-as 256gb-s retina prot, ezelőtt egy 2011-es sima pro volt. Meg kell mondjam mérföldekkel jobb ez, eddig nem éreztem hogy kell nekem retina kijelző, de amióta használom... Határozottan zavarja a szemem a régi. Meg hát ez sokkal kisebb, vékonyabb. Lehet hogy a régi bővíthetőbb, meg olcsóbb, de ha beleszámolsz egy ssd-t (ami teszem hozzá közel se lesz olyan gyors, mint ami indegrálva van a retinásra), akkor már nem vagy messze ennek az árától és legalább így a legújabb, brutál kijelzőjű géped van.
Egy voks a retinára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!