Érdemes megvárni a Radeon 8000-res szériát vagy a kifutó áron érdemes megvenni a 7000-ret?
Figyelt kérdés
Fontos lenne az, hogy nagyjából mennyibe kerülnek majd a 8000-res kártyák, valamint az, hogy kb mekkora különbség lesz az azonos számúak között (pl: 7870 vs 8870)
És megérné-e így azt a plusz pénzt, amit főleg az újdonság ereje miatt tesznek rá? Egyébként 7870-et néztem ki.
2012. nov. 19. 21:58
1/8 anonim válasza:
A 7870 90k körül volt nem kevés ideig, most ha tudod, vedd meg a 7870-et.(A 8870 sem néz olcsó kezdet elé...)
2/8 Közveszélyes Kontár válasza:
ha jól látam 40% al lesznek erösebbek
ha jól tudom amugy 6 és 7 széria közt is kb. ennyi van?
te tudod megvárod e...
3/8 anonim válasza:
Én a helyedben megvenném most a HD7870-et,mert ilyenkor,amikor jön az új széria,akkor nagyon kedvezőek az árak.És amúgy is,amikor megjelennek a 8xxx-es VGA-k az áraik az egekben lesznek,és egy darabig úgy is maradnak,és abban az árban nagyon nem éri meg megvenni. :)
4/8 Közveszélyes Kontár válasza:
bár nem nem jól mondom mert 6870 és 7850 közt van 40% ? na de mindegy most még ugy sincs 8as széria és 7es is elég jó még azért anyira nincs közel mikor megjelenek
5/8 Közveszélyes Kontár válasza:
amugy +1 a HD7870 best buy most
föleg ha valami szép pl. Hawk vagy VoreX vagy Vapor-X vagy DC
6/8 anonim válasza:
írd ki 3 naponta ugyan azt a kérdést kérdező pls nem láttam elégszer és nem kaptál rá elég választ.. -.-"
7/8 anonim válasza:
az új driverrel már van 40% a 6870 és 7850 között alapon.
Amúgy kb 20-25%-al lesznek erősebbek az új generáció tagjai szerintem. Először tuti az egekben lesznek az árak
A 7870 pl megjelenésekor 100k felett volt, most 70.
8/8 anonim válasza:
A legolcsóbb volt 100, most a legolcsóbb 60.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!