Egy 7hónapos MSI GX630-as laptopot kb mennyiért lehetne eladni? A gép sértetlen nem karcolt és nem softwarehibás, szal kb olyan mint újkorába.
Figyelt kérdés
Link a gépről:www.argep.hu/popup. Asp? Pid=62894007&pnr=10001&foto=12010. júl. 3. 23:17
2/5 A kérdező kommentje:
én anno 230000-ért vettem
2010. júl. 10. 07:01
3/5 anonim válasza:
MSI notik hajlamosak túlmelegedni, mert bénán alakították ki a hőelvezető rendszerüket. Zsír új msi gamer notinál max terhelés alatt 80 fokos lett a proci. Csak úgy mellékesen: 85 foknál kezdi el csökkenteni az órajelet, hogy kevésbé melegedjen (biztonsági önszabályozás). Én msi-gépért nem adnék pénzt, de ha találsz egy madarat, akkor először is nézd meg apronet.hu-n, hogy ott kb mennyiért adnak hasonló típusú és kb. enyi idős gépet.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ,hát igen ez télleg elég nagy gond h ilyen hamar felsül:D Cod5-nél kb fél óra alatt 80fokos a proci és úgy ahogy mondod szépen szedi le a teljesítményt szal ahoz képest h "játékra fejlesztették" huzamos ideig nem használható.Nem biztos h elfogom-e adni mert amire nekem kell....WoW,Cod,stb. arra pont jó.Csakhát nem ártana 1 izmosabb asztali h mindent futtasson hosszútávon....csak nincs cash:D
2010. szept. 4. 01:52
5/5 anonim válasza:
Szia!
Gondolkozol még a laptop eladásán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!