Mi a probléme? Akadozik a játék a driver miatt!
Szóval! Dead Islandozni szeretnék a tesómmal CO-OP módban.
Azzal a résszel minden rendben is van. A gond viszont az, hogy nem fut jól egyikünknek sem...
Kicsit bugos is. 200+ FPS van és ilyen nagyobb akadásokat csinál... Mondhatnátok, hogy akkor VSNCY és akkor fix 60, de nem...
Ha sikerül is belőni akkor az a 60 is pl ha futunk furán akad... Egy játékos módban is...
Régebben mikor ez volt a baja akkor visszatettem egy régebbi drivert és megoldotta! Azonban ez olyan régen volt, hogy már túl régi drivert kellene visszatenni...
Próbáltam az Adrenalinban állítani PL a Vszinkron-t mindig be, vagy a megcélzott képkocka szám max 60-at, de az akadáson ez sem segített...
Tehát akkor mégegyszer! Meg van hozzá a gépigény, többszöröse is, de a drivereink miatt akad...
Mindkettőnél ugyanaz a Windows 10 és az Adrenalin verzió is!
Vannak neten mindenféle írások, de sajnos angolul és nem értjük mit írnak! Valaki segítsen nekünk kérem játszani!
Például itt ez a videó! Sajnos ez Windows 7... “Microsutter lag” ami nekünk van?
Leírtam, hogy igen alkalmas! Mind a kettő!
Nekem Steames tesomnak nem, de látjuk egymást és lehet csatlakozni is, csak ez az “akadás” van akkor is ha singleplayer megy!
Na pontosan így akad mint neki! Akkor ugynézem ez a microsutter lag jelenség... Ma is tanultam valamit... :D
Holnap neki állok bütykölni.
Amugy visszagondolva, hogy mehetne több mint 200FPS-el, sőt van mikor 500 is van xD egy játék úgy, hogy nem lenne alkalmas a gép rá, kedves #3? :P
Sajnos nem segített semmi!
Letöltöttem a Dead Island Helpert, ott állítottam mindent...
Még az Adrenalint is frissítettem a legújabb bétára...
Sajnos semmi nem segített, de azért sem fogom vissza tenni a régebbi dirvert! Inkább letöröltem a 3.14csába ezt a kakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!