Hogy tudom eldönteni hogy újra kell e pasztázni a processzorokat és a hideg alját, és a videokártyát?
Figyelt kérdés
2019. márc. 21. 12:38
1/10 anonim válasza:
Processzor az átlagosnál jobban kezd melegedni
2/10 A kérdező kommentje:
és a hidak esetében ez hogy derül ki?
2019. márc. 21. 13:22
3/10 anonim válasza:
Meg tudod mérni.
Északi híd a modern alaplapokon már nincs, mert a memóriavezérlőt integrálták a processszorba, a déli meg annyira nem melegszik. Ez azonban még mindíg 60-70 °C-os működési hőmérsékletet jelent, vagyis kézrátétellel inkább ne próbálkozz.
Mindazonáltal ez a pasztázás dolog kicsit túl van tolva. Videokártyát és chipsetet még soha nem paztáztam újra, pedig az elmúlt 20 év alatt megfordult már nálam néhány alaplap és videokártya is.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor ez csak egy piaci fogás, hogy "6000-ért újrapásztázok mindent"
Mi most készülünk a processzort ujrapasztázni s ebből merült fel a többi is. S milyen típusú pasztát javasolsz? Konkrét típust? Mert van 650 Ft-os is és 5000 Ft-os is s nem tudom mi az ami már jó de nem pénzkidobás.
2019. márc. 21. 16:19
6/10 pinkpancser válasza:
Arctic MX4 tényleg jó és sok helyen kapható is. A 4g pedig elég lesz pár géphez :)
7/10 A kérdező kommentje:
6 magos bulldozer processzorhoz kell ami gyakran csúcsra van járatva.
2019. márc. 21. 18:08
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2019. márc. 21. 18:46
10/10 pinkpancser válasza:
Most 130W-os Xeon E5 procihoz használom és tökéletesen teszi a dolgát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!