Processzor update után nincs kép mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok adott egy Msi 880Gma e35 (fx) alaplap amibe vásároltam egy amd fx8120-ast elvileg kompatibilis vele na de nincs kép viszont maga a proci melegszik kérdésem bios upadate megoldaná e problémám szerintem a legrégebbi van rajta . Tehát a proci melegszik ennek ellenére lehet az is hogy hibás ? Nem kéne valami hiba üzentet kidobnia régi bios esetén hogy pl not supported cpu vagy valami hasonló ?2019. márc. 18. 10:52
21/24 P.O.C. válasza:
Itt van a leírás.
Szerintem a sima FreeDOS -os is.
Ha kész a pen drive rámásolod a frissítő.exe -t és a kép fájt a gyökér könyvtárba, majd boot róla, ha bejön az MS-DOS promt, kiadod a következő parancsot.
AFUD4310 A7641AMS.B70
Ha úgy látod jónak át is nevezheted a fájlokat hogy ne kelljen ilyen hülye kód neveket írni.
pl.: update biosfile
utána követed az utasításokat.
22/24 A kérdező kommentje:
annyit ír ez a csoda hogy a bios írás védet persze angolul
2019. márc. 18. 19:30
23/24 P.O.C. válasza:
24/24 P.O.C. válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!