Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Processzor update után nincs...

Processzor update után nincs kép mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok adott egy Msi 880Gma e35 (fx) alaplap amibe vásároltam egy amd fx8120-ast elvileg kompatibilis vele na de nincs kép viszont maga a proci melegszik kérdésem bios upadate megoldaná e problémám szerintem a legrégebbi van rajta . Tehát a proci melegszik ennek ellenére lehet az is hogy hibás ? Nem kéne valami hiba üzentet kidobnia régi bios esetén hogy pl not supported cpu vagy valami hasonló ?

2019. márc. 18. 10:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Tudom most próbálok biost frissíteni de valamiért m-flashen belül nem látja a bios fájlt csak annyit ír hogy no partition nézetem yt videót ott aki szintén m+flashel csinálta azoknak pedig látta :/
2019. márc. 18. 16:39
 12/24 P.O.C. ***** válasza:

- A legvalószínűbb hiba kezdőknél, hogy nem csomagolják ki a letöltött zip -et, ami a BIOS fájt tartalmazza.

- A másik hogy FAT/FAT32 fájlrendszerű pen drive -ot kell használni. Gyárilag egyébként ilyen fájlrendszerrel jönnek ki a pen drive -ok, de sokan átformázzák, hogy kezelje a 4 GB -nál nagyobb fájlokat is.

2019. márc. 18. 16:55
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget meg minden de azért már frissítettem biost életem legalább 5x . és azért ilyen alapvető hibákat nem követek el hogy ne csomagoljam ki meg hogy ne fat 32-re legyen formázva . azért állok én is teljesen tehetetlenül és nem tudom hogy kezdjek vele. A gyártó oldalól szedtem le a biost egy frissen fat 32 re formázót pendrivra húzom át a bios fájlokat mindet ami benne van a mappába kiválasztom a bios upadtet m-flashen belül majd ott a pendrivét és nincs benne a bios fájl annyit ír Patiton 0: NO NAME meg próbáltam kb az összes biost összes usb portot , és sehol semmi .Egyszerűen halványlila segéd fogalmam sincs hogy mit kezdjek vele .
2019. márc. 18. 17:03
 14/24 P.O.C. ***** válasza:

Próbáld meg még egy másik pen drive -al is.

Illetve úgy hogy a cucc a gyökér könyvtárba legyen.

Ha minden kötél szakad, akkor marad a Windows -os frissítés.

https://www.youtube.com/watch?v=Elk-fq4d2OQ

2019. márc. 18. 17:27
 15/24 A kérdező kommentje:

gyökér könyvtárban voltak eleve és ez már második a pendrive

amivel próbálom msi live update jöhetett volna még szóba de nincs mb bios fül nem tudom hogy miért..

2019. márc. 18. 17:34
 16/24 P.O.C. ***** válasza:

Még egy módszer van, az MS-DOS alóli frissítés.

Ha ez sem jön be, akkor tényleg passzolok nincs több ötletem.

Itt le van írva:

[link]

Ha nem érhető, szólj, és megpróbálom részletesebben elmagyarázni.

2019. márc. 18. 17:55
 17/24 A kérdező kommentje:
és az a legszomorúb az egészben hogy most néztem meg és ha bios update helyet a bootra megyek akkor látja magát a bios fájlt :D
2019. márc. 18. 17:57
 18/24 A kérdező kommentje:
viszont nem bootol be vele (miért is tenné ) ha nem csipog párat és nincs kép
2019. márc. 18. 18:04
 19/24 P.O.C. ***** válasza:

:D

Ez tényleg kész! :D

Optikai meghajtód van? Az is lehet úgy kiírni hogy DOS indító lemez legyen. és ugyan úgy felmásolhatod rá a frissítő programot és a BIOS fájlt.

Ha nincs ODD -d egy felesleges HDD -vel is kivitelezhető a dolog.

Még ami eszembe jutott, hogy talán az is bekavarhat, hogy jelenleg UEFI boot módban a BIOS, lehet a Legacy módot jobban csipázná.

2019. márc. 18. 18:16
 20/24 A kérdező kommentje:

Kicsit kezdek kitiltelni ilyen téren még soha nem kinylódtam

ennyit egy nyomi bios updatel maradnék inkább a pednriveról való frisitésnél már mint dos modban. Jobb most nem jut eszembe ha tudnál segíteni nagyon meg köszönném

2019. márc. 18. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!