Processzor update után nincs kép mit tegyek?
- A legvalószínűbb hiba kezdőknél, hogy nem csomagolják ki a letöltött zip -et, ami a BIOS fájt tartalmazza.
- A másik hogy FAT/FAT32 fájlrendszerű pen drive -ot kell használni. Gyárilag egyébként ilyen fájlrendszerrel jönnek ki a pen drive -ok, de sokan átformázzák, hogy kezelje a 4 GB -nál nagyobb fájlokat is.
Próbáld meg még egy másik pen drive -al is.
Illetve úgy hogy a cucc a gyökér könyvtárba legyen.
Ha minden kötél szakad, akkor marad a Windows -os frissítés.
gyökér könyvtárban voltak eleve és ez már második a pendrive
amivel próbálom msi live update jöhetett volna még szóba de nincs mb bios fül nem tudom hogy miért..
Még egy módszer van, az MS-DOS alóli frissítés.
Ha ez sem jön be, akkor tényleg passzolok nincs több ötletem.
Itt le van írva:
Ha nem érhető, szólj, és megpróbálom részletesebben elmagyarázni.
:D
Ez tényleg kész! :D
Optikai meghajtód van? Az is lehet úgy kiírni hogy DOS indító lemez legyen. és ugyan úgy felmásolhatod rá a frissítő programot és a BIOS fájlt.
Ha nincs ODD -d egy felesleges HDD -vel is kivitelezhető a dolog.
Még ami eszembe jutott, hogy talán az is bekavarhat, hogy jelenleg UEFI boot módban a BIOS, lehet a Legacy módot jobban csipázná.
Kicsit kezdek kitiltelni ilyen téren még soha nem kinylódtam
ennyit egy nyomi bios updatel maradnék inkább a pednriveról való frisitésnél már mint dos modban. Jobb most nem jut eszembe ha tudnál segíteni nagyon meg köszönném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!