70000 Ft-ból gépemet tudnám fejleszteni? (mostani configom leirásban) OLVASD VÉGIG!
Rendszergazdám mondta hogy elég régi gép a mostani ami nekem van és 70000-ft ból egy gyors gépet tudna kihozni belöle nos most ilyen a gépem:
CPU típusa Intel Celeron D 320, 2400 MHz (18 x 133)
Alaplap neve Asus P4P800 SE
Fizikai memória Összes 1535 MB
Memória típusa DDR SDRAM
Videókártya: NVIDIA GeForce 6600
Winchester: 80 gb C: 19,5 D: 55,5
Szóval milyen gépre számithatnék??Milyen operációs rendszerre: win7 ulti menne?
És kb milyen játékok mennének ?(nevek)gta4,cod5,cod6,wow,l2
1 gáz van hogy szüleim nem akarják fejlesztetni de már lassu a gép nem tudtok valamit hogy elromoljon?ne hülyeségeket légyszives!alaplap virus ami elromolna töle az alaplap gondolom uj gép kellene akkor!Mondjatok valamit meg linkeeket!Virusra!
Esélytelen fejleszteni, mindene szar.
Ráadásul ez még 478 tűs, őskövület. Add el pártízezerért (nekem pl jó lenne torrentezni :D), de nem érdemes hozzányúlni.
Nem azt mondom h nem lehet jó gép, de ilyen játékokra esélytelen. És addig örülj amíg megy a géped XP-vel, ha újat veszel, kénytelen leszel win7ezni, majd akkor visszasírod.
Ezek a kérdések... hogy rontsam el? Há kivágod az ablakon azt elromlik, meg vírust adjunk vazze, találd már fel magad, csak el tudsz már rontani egy gépet....
Én aszondom, hogy 50-60 ezerért lehetne középkategóriás géped, ezt tényleg nem éri meg fejleszteni annyira régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!