Szeretnék zenével foglalkozni. Kitanultam egy két DAW-ot, jártam elmélet órákra, és úgy gondoltam hogy itt az ideje elkezdeni valami újat. (? )
Nos: A napokban vettem egy steinberg ur 22 mk2 külső kártyát, amin ugye van 48V tápellátás ha jóltudom. A kérdés csak annyi, hogy milyen "MONITORT" (hangfalpárt) és mikrofont ajánlanátok ehhez a kártyához, (és mondjuk ha ez számít akkor Cubase-hez, vagy FL studio-hoz. )?
Az árcédulát 60.00FT ra szabtam ki, tehát összesen 120.000 Ft ezért a két cuccért.Olyan minőségűt szeretnék, ami nem gagyi. bár tudom ezen az áron elég necces ez, na de mindegy.
Válaszotokat előre is köszi!:)
UI.: nagyon kevés akusztika van a szobámban, egy rácsszerkezet, amire rá van húzva egy textilszerű anyag.
Bizonyos közegben ez valóban gyakori kérdés, de ezen az oldalon szuper ritka és érthetetlen azok számára, akik ide járnak.
Talán kifoghatsz egy-két producert, de sokkal inkább ajánlom feltenni a kérdésed egy facebook csoportban, ahol csak ilyen emberek látják, senki más.
Az én válaszom annyi, hogy vegyél olyat, amit kipróbáltál és tetszik a hangja.
120-ból viszont csak a monitor hangfalra érdemes beruházni. Másik 100ezerből pedig mikrofonra.
Otthonra, szétszaladt akusztikába egy fadobozos Genius 2.1-et vennék, nem is a legnagyobbat, aztán a rahedli fennmaradó lóvét 31 sávos ekvalizerre költeném. Mikrofonból az ünnepeltebb olcsóbb Audio Technika dolgok jók lesznek vélhetően. Popfiltert, állványt számold oda, ha nem azzal jön!
A szobában a legjobb, ami történhet, egy (vagy több) basszuscsapda beépítése és az állóhullámok megfékezése (szórása) összetett felületekkel a sarkokban és az osztópontokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!