Tintás nyomtatót kel vennem, melyikkel érdemes foglalkozni?
Figyelt kérdés
Gyorsan kell, holnap mindenképp veszek egyet, de ha már veszek, olyat szeretnék amelyik nem chipes, otthon lehet utántöltögetni, a tartályán látom mennyi festék van benne (nem valami programon át). Ritkán kell, de akkor nagyon...
Jah, és azok a hátsó-fentről berakosgatósok semmiképp nem jók (csak a szívás van azokkal...)
automata lapbehúzós szkenner is jó lenne rá, plusz zárt, normális tálca.
Brotherből voltak régebben ilyenek MF260 és tsai, ez nekem pont jó lenne de az MM-ben csak HP és canon van :(
2017. júl. 7. 19:39
1/2 Bandurr válasza:
Nekem HP 6500A officejet van és elégedett vagyok vele, gond nélkül lehet töltögetni a kazettákat (bár chipesek) és látszik is rajtuk, hogy mennyi van benne. De a lényeg az, hogy ritkán kell, nagyon takarékosan nyomtat-
2/2 A kérdező kommentje:
Áhh, a brutálka! Ilyesmivel dolgoztam már, csak lézeres volt.
Na megoldódott a dolog, nem kell elkapkodnom a vásárlást, de nagyon köszönöm a tippet!
2017. júl. 7. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!