Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gamer pc-m néha "le fagy"...

DominikGamer123 kérdése:

A gamer pc-m néha "le fagy" 1-1 másodperce. Ez ilyen 20-60 percenként egyszer fordul elő, és nagyon zavaró. Nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy ehhez hasonló kérdést már kiírtam korábban is, ott azt javasolták, hogy frissítsem a drivereket és a bios-t. Megcsináltam, kékhalál azóta nem volt. De ez a teljes számítógép beakadás, vagy minek nevezzem nem szűnt meg. Amint a régi posztban is említettem, olyan mint amikor a régi windows 7 lefagyott, az a rezgő(nem tudom hogy írjam le pontosan) hang. De ellen esetben itt csak

1 másodpercekre vagy ritkán 2-re. De amikor ilyen van az egész számítógép, kép, hang stb... Játék közben és zene hallgatás során nagyon rossz, szóval szeretném minél hamarabb megszüntetni ha lehet, és ha lehet hogyan lehet?

A gépem alkatrészei:

-fsp hexa+ 400w tápegység-

-Gigabyte GA-A320M-S2H alaplap-

-Amd ryzen 3 1200 proci-

-WD blue 1 tb HDD-

-Corsair 16GB Dual-Channel ddr4 Ram-

-Gigabyte gtx 960 4gb videókártya-

Pár alkatrészen(proci, alaplap, hdd, táp) van garancia ha ezekkel lenne baj.

2019. márc. 13. 22:50
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
"18"as a memóriára én is gondoltam de a volt már cserélve egyszer, amikor 8gb-ról 16gb-ra feljesztettem (teljesen új modulok vannak, márka, óralej, minden kölülböző) de a régi 8gb-al is ugyanez volt, úgyhogy szerintem a memóriát ki zárhatjuk
2019. márc. 20. 13:22
 22/25 A kérdező kommentje:
És igen a hdd sentielt próbáltam, és nem írt ki hibát
2019. márc. 20. 13:23
 23/25 A kérdező kommentje:
"19"es a gépben volt videókártya cserélve egyszer és memória is, amint azt említettem egy fenti posztban. ezek kívül semmi
2019. márc. 20. 13:24
 24/25 meganers válasza:

Látom, még nem oldódott meg (és nem segített, amit az első lapon tanácsoltam).

Ezt eddig nem javasoltam, mert feltételeztem, hogy ezzel kezdted, de ha nem: csinálj egy teljesen tiszta telepítést, csak a Windows, semmi más. Ugyanis háttérben futó program vagy driver is okozhatja (igen, olvastam, hogy frissítetted öket). Hogy vissza tudd állítani a jelenlegi rendszered, he mégsem ez volna az ok, készíts sector by sector mentést előtte.

2019. márc. 25. 04:11
 25/25 meganers válasza:
Kiegészítés: és a biost is állítsd alaphelyzetbe - cmos reset.
2019. márc. 25. 04:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!